Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@06:39:20 GMT

کاهش ۸ درصد صادرات سیمان سپاهان

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۰۱۳۱

کاهش ۸ درصد صادرات سیمان سپاهان

اصفهان- مدیرعامل شرکت سیمان سپاهان از کاهش ۸ درصدی صادرات این شرکت خبر داد و گفت: متأسفانه دلیل عمده کاهش صادرات این است که دیپلماسی صادراتی و اقتصادی به معنای واقعی نداریم.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمد اسعدی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: شرکت سیمان سپاهان بزرگترین تولید کننده سیمان های سرباره ای کشور و سومین کارخانه بزرگ ایران به لحاظ ظرفیت است که با داشتن ۳ خط تولید با تکنولوژی نوین از کشور آلمان و ظرفیت هر خط ۳۳۰۰ تن کلینکر در روز، با دارابودن ۶ آسیاب سیمان، ۱۴ سیلوی سیمان، ۱۲ خط بارگیری کیسه ای و ۱۰ خط بارگیری فله ای، توان تولید ۱۰ نوع محصول را به طور همزمان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سیمان سپاهان با توجه به رسالت اجتماعی و زیست محیطی خود در سالهای قبل با هزینه ای بالغ بر۸۰ میلیارد ریال اقدام به جایگزینی فیلترهای هیبریدی پیشرفته به جای الکتروفیلترها کرده است، به طوری که خروجی دودکش های این فیلترها کمتر از ۴۰ میلی گرم بر مترمکعب می باشد، این در حالی است که استاندار ملی ایران ۱۰۰ میلی گرم بر مترمکعب می باشد.

مدیرعامل شرکت سیمان سپاهان تاکید کرد: به منظورحضور فعال در بازارهای جهانی و عرضه محصولات سیمانی با کیفیت ممتاز، نیاز است که شرکت های سیمانی به خصوص در دوران پسابرجام با شرکت های بزرگ و معتبر جهانی به ویژه شرکت ها و مؤسساتی که کارهای تحقیقاتی و معرفی محصولات جدید را بر عهده دارند، ارتباط برقرار کنند.

وی خاطرنشان کرد: در همین ارتباط شرکت سیمان سپاهان با چندین شرکت معتبر و صاحب نام اروپایی مذاکراتی را انجام داده است.

اسعدی یکی از راه های نجات صنعت سیمان از رکود و توقف بعضی از کارخانجات را انجام صادرات برنامه ریزی شده محصولات سیمانی دانست و گفت: در حال حاضر قیمت های جهانی نسبتاً پایین و در بسیاری از نقاط دنیا مازاد سیمان و کلینکر و البته در برخی مناطق نیز تقاضای سیمان و کلینکر وجود دارد.

وی اظهارکرد: در این ارتباط باید اتحادیه صادرکنندگان در داخل تشکیل شود تا هماهنگی های لازم را بین کارخانجات صادر کننده و افزایش و تثبیت قیمت ها انجام دهد.

مدیرعامل شرکت سیمان سپاهان با بیان اینکه قیمت های حمل و نقل ریلی و هزینه های بندری در بنادر باید کاهش یابد و تسهیلات در بنادر ایجاد شده تا سرعت عملیات بندری و بارگیری افزایش یابد، افزود: باید دولت مشوق ها و وام های ویژه ای برای صادرکنندگان تخصیص دهد و از همه مهمتر مسایل LC نیز باید حل گردد تا مسأله نقل و انتقال پول با سرعت و اطمینان انجام شود.

وی از کاهش ۸ درصدی صادرات این شرکت خبر داد و گفت: متأسفانه دلیل عمده کاهش صادرات این است که دیپلماسی صادراتی و اقتصادی به معنای واقعی نداریم.

اسعدی با اشاره به اینکه سیستم بنادر امکانات محدودی دارند، تصریح کرد: کشتیرانی ایران از شرکت های قدیمی است اما سال های اخیر به لحاظ تحریم ها با مشکلات ناوگان وقیمت مواجه شده است.

وی عدم تعادل بین عرضه و تقاضا در صنعت سیمان که ناشی از شرایط اقتصادی و کاهش مصرف سیمان در داخل کشور است و همچنین بالا بودن نرخ تسهیلات دریافتی از بانک ها را از دیگر چالش های موجود در صنعت سیمان برشمرد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس با بیان اینکه حوزه صنعت و معدن اولویت نخست استان مرکزی است، گفت: باید راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اکبر کریمی شامگاه گذشته در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: استان مرکزی پیشانی صنعت کشور است، اولویت نخست مدیریت استان و مردم، حوزه صنعت و معدن است، گره‌ها و مشکلات استان زیاد است و نیاز است با حمایت و همکاری وزارت صمت این مشکلات کاهش پیدا کند. 

وی افزود: رؤسای بانک مرکزی همیشه اعلام می‌کنند که مشکلات ارزی وجود ندارد اما تراز تجاری ما سال گذشته با احتساب فروش نفت و برق و سایر اجزا نشان می‌دهد بیش از 20 میلیارد دلار مازاد ارزی وجود داشته است، اگر فروش نفت و برق و غیره لحاظ نشود 16.8 میلیارد دلار تراز تجاری ما منفی بوده است.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: سال گذشته روند صادرات نیز کاهشی بوده است و صادرات از 49.9 دلار به کاهش پیدا کرده است، کل صادرات به لحاظ وزنی نسبت به سال 1401 به میزان 10 درصد رشد داشته است، اما از نظر ارزش 17 درصد کاهش داشته است و این نشان می‌دهد کیفیت صادرات نیز کاهش داشته است.

کریمی بیان کرد: چرا باید سیاست‌هایی در خصوص نرخ ارز، تأمین و‌تخصیص ارز و بحث تعهد ارزی برای صادرات را ادامه دهیم؟ تعهد ارزی در زمان جنگ برای شرایط اضطراری لحاظ شده بود تا فضای ارزی کشور مدیریت شود، اما این روند در کشور همچنان ادامه داد، اما تا چه زمانی باید صادرکنندگان اجبار شوند تا ارز خود را به قیمت دستوری و زیر قیمت بازار به دولت ارائه دهد؟ این امر سبب شد بسیاری از صادرکنندگان واقعی از صحنه صادرات کنار بروند و عرصه صادرات جولانگاه افرادی شود که با کارت بازرگانی اجاره‌ای یک‌بار مصرف کار کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای ادامه مسیر باید راهکاری ارائه شود تا برای صادرکنندگان انگیزه ایجاد شود، به طور مثال سال 96 نیز 500 دلار صادرات فرش داشتیم در حالی‌که در دو سال اخیر صادرات فرش به 40 یا 50 دلار رسیده است و این نشان از این دارد یک سری از کالاها شرایطی دارند که با قاعده کلی بازار تعهد ارزی سازگار نیست. 

استان مرکزی به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد

علی جودکی نیز در این نشست اظهار داشت: استان مرکزی به واسطه صنعت در کشور شناخته شده است به طوری که تمامی حلقه‌های زنجیره تولید در استان مرکزی وجود دارد. 

وی افزود: استان مرکزی یکی از استان‌های با ظرفیت بالای کشور است به طوری که این استان به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست را دارد و استانی است که صنعتِ صنعت‌ساز است و می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند به طوری که از استان مرکزی به عنوان ناوبندر کشور یاد می‌شود.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان مرکزی عنوان کرد: تخصیص ارز، تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه و بورس کالا چهار اولویت صنایع استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • راهکاری برای تشویق و انگیزه سرمایه‌گذاران تدوین شود
  • افزودنی های بتن
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد